Over ons

Zaakvoerder Louis Wolfs legt de kwaliteitslat bijzonder hoog. “Het moet kraaknet zijn!”, zo benadrukt hij dagelijks bij het uitsturen van zijn gemotiveerde gevel- en ramenwassers. Na meer dan twintig jaar ervaring te hebben opgebouwd in de schoonmaaksector, richtte Louis in 2013 zijn eigen schoonmaakbedrijf op. En met succes! Na een voorspoedige start als eenmansbedrijf telt zijn schoonmaakteam acht VCA-gecertificeerde gevel- en ramenwassers. LW Cleaning is inmiddels actief voor talrijke bedrijven en organisaties van Limburg tot … aan de zee in Oostende.

Kwaliteit altijd op de eerste plaats

Waar andere schoonmaakbedrijven steken laten vallen, letten de gevel- en ramenwassers van LW Cleaning extra op de details. Zo omvat het wassen van ramen standaard ook het poetsen van de raamkozijnen en de vensterbanken. Elk raam moet volledig streep- en vlekvrij opgeleverd worden.

Het zijn slechts enkele van de talrijke zaken waar zaakvoerder Louis Wolfs vanuit zijn jarenlange ervaring veel belang aan hecht. Je ziet gewoon het verschil wanneer LW Cleaning een schoonmaakopdracht heeft uitgevoerd. Niet geloven? Contacteer ons gerust voor een proefopdracht.

Niet alleen de gereinigde gevels, ramen of zonnepanelen moeten blinken, datzelfde geldt voor de bedrijfswagens en de bedrijfskledij van LW Cleaning zelf. “Dat zijn onze visitekaartjes”, stelt Louis Wolfs.

“Dat gaat niet, bestaat niet”

Flexibiliteit en snelheid zitten in onze natuur. Naast onze vaste afspraken die we voor trouwe vaste klanten wekelijks, maandelijks of volgens een andere frequentie inplannen, behouden we steeds voldoende capaciteit voor last-minute opdrachten. “Onmogelijk” staat niet in onze woordenboek.

Met moderne methodes en ecologische middelen

Voor het reinigen van buitengevels adviseert schoonmaakbedrijf LW Cleaning osmosereiniging. Met uiterst zuiver water – opgewarmd tot 70°C – weken we elk vuiltje van je gevel los, zonder gebruik van zeep.

Het resultaat? Een perfect gewassen raam of gevel! Wanneer onze ramenwassers toch met traditionele spons en zeep aan de slag gaan, gebruiken we biologisch afbreekbare en ecologische wasmiddelen.