Wassen van ramen

Streepvrij, inclusief de kozijnen en de vensterbanken

Tal van bedrijven vertrouwen op LW Cleaning om hun ramen – binnen én buiten – proper te houden. Onze ramenwassers staan paraat voor het wassen van alle ramen volgens een afgesproken frequentie of op afroep. Ook moeilijk bereikbare ramen, dakkoepels, lichtstraten,… maken wij streepvrij proper. Bij vele opdrachten combineren wij het wassen van de ramen met gevelreiniging en het reinigen van de zonnepanelen op het dak.

Hoe onderscheiden wij ons met het wassen van ramen?

Voor onze ramenwassers telt het eindresultaat, niet de inspanningen om dit te bereiken. Dit betekent dat we elk raam netjes gepoetst en volledig streepvrij opleveren.

Onze standaardservice voor het wassen van de ramen omvat ook het reinigen van de raamkozijnen en de vensterbanken.

Ramen wassen buiten?

Voor het wassen van de ramen buiten adviseren wij in vele gevallen osmosereiniging. Bij deze techniek gebruiken we opgewarmd puur en zuiver water (tot 70°C) – afkomstig uit een speciaal waterfilter systeem dat gemonteerd is in de bestelwagen – om de ramen te wassen.

Het warme, extreem gezuiverde water weekt alle vuil van de ramen los. Het pure en zuivere water garandeert een streeploos eindresultaat. Bij deze techniek komen er geen wasmiddelen aan te pas.

Het wassen van ramen via osmose maakt het mogelijk om sneller te werken aan een uiterst scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Dankzij onze telescopische borstels moeten we geen stellingen of hoogtewerkers inzetten. Zonder problemen wassen we op deze manier ramen tot maar liefst 16 meter hoogte.

Ramen wassen binnen?

Nood aan goede ramenwassers?

Contacteer LW Cleaning voor een plaatsbezoek.

Wegens het overvloedig gebruik van water is osmosereiniging niet mogelijk voor het binnen wassen van ramen. In die gevallen gaan onze ramenwassers aan de slag met de traditionele middelen: spons én zeep. De zin voor perfectie én de jarenlange ervaring van onze ramenwassers doen de rest.

Bij het wassen van ramen binnen nemen wij alle voorzorgsmaatregelen om druppels op parketvloeren, vensterbanken,… te voorkomen. Waar nodig leggen we beschermende dekens.

Combineren met andere schoonmaakwerken?

De meeste bedrijven vertrouwen het liefst op één schoonmaakpartner voor het wassen van de ramen, gevelreiniging en het reinigen van de zonnepanelen op het dak. Deze drie activiteiten vormen de hoofdspecialiteiten van LW Cleaning.

Beeldmateriaal