Osmose reiniging

Voor een vlekvrij en piekfijn eindresultaat

Osmosereiniging is de perfecte reinigingsmethode voor het snel en efficiënt schoonmaken van gevels, buitenramen en zonnepanelen. Door het toepassen van een speciale techniek met speciaal gezuiverd, verwarmd water, worden de gezuiverde oppervlakken terug als nieuw. Het reinigen verloopt bovendien tot 40% sneller dan bij traditionele reinigingsmethodes. Hierdoor spaar je zeer veel op je schoonmaakbudget uit.

Hoe werkt osmosereiniging?

Bij osmosereiniging wordt het oppervlak gereinigd met puur en gezuiverd water. Er komen dus geen zeep en andere reinigingsmiddelen aan te pas.

Het gezuiverde osmosewater wordt in een eigen installatie opgewarmd tot een temperatuur van 70°C, waardoor alle vuiligheden eenvoudig worden losgeweekt en weggeveegd met behulp van een telescopische borstel.

Omdat er wordt gewerkt met puur water, blijven er geen strepen op het gereinigde oppervlak achter.

Wat zijn de voordelen van osmosereiniging?

Meer weten over de voordelen van osmosereiniging?

Contacteer LW Cleaning voor een plaatsbezoek.

De volledige osmose-installatie, inclusief waterreservoir van 600 liter, staat gemonteerd op een eigen bestelwagen. Deze watertoevoer wordt tijdens het reinigen aangesloten op telescopische borstels die tot 16 meter hoog kunnen reiken. De volledige installatie werkt dus autonoom en kan op vrijwel elke locatie worden ingezet.

Er zijn dankzij de telescopische borstels geen stellingen of hoogwerkers nodig om hogere gevels of moeilijk bereikbare ramen te wassen. Hierdoor verloopt het schoonmaakproces veel sneller en efficiënter. Met osmosereiniging realiseer je een aanzienlijke besparing op je schoonmaakkosten.

Omdat er puur en gezuiverd water wordt gebruikt, blijven er na het wassen en drogen van het oppervlak geen strepen of vlekken achter.

Wanneer osmosereiniging toepassen?

Osmosereiniging is erg interessant bij sterk vervuilde en delicate oppervlaktematerialen. Concreet zetten wij osmosereiniging vooral in voor gevelreiniging en het wassen van ramen buiten en zonnepanelen.

Beeldmateriaal