Industriële gevelreiniging

Onze absolute specialiteit!

Industriële gevelreiniging behoort tot de absolute specialiteiten van schoonmaakbedrijf LW Cleaning. Door een regelmatige onderhoudsbeurt van de gevel kan je de duurzaamheid en het schitterende uitzicht van sandwichpanelen (SWP) behouden. Moeilijk bereikbare locaties schrikken onze schoonmakers niet af. Voor buitengevels adviseren wij in vele situaties osmosereiniging. Bij de meeste schoonmaakopdrachten combineren wij gevelreiniging met het wassen van de ramen (binnen én buiten) en het reinigen van zonnepanelen op het dak.

Wanneer ons inschakelen voor industriële gevelreiniging?

Kies voor LW Cleaning wanneer kwaliteit je prioriteit is. Onze reinigingsmethodes zijn aangepast aan de meest vervuilde buitengevels. Wij reinigen alle mogelijke gevels. Denk daarbij aan de metalen sandwichpanelen van bedrijfsgebouwen, gevelplaten voor showrooms, grote glazen gevels,….

Zelfs de meest hardnekkig vervuilde metalen en glazen gevels – bijvoorbeeld door het veelvuldig rondvliegend stof op industrieterreinen of mosvorming – geven wij opnieuw een schitterend uitzicht. Datzelfde geldt voor je bedrijfslogo of reclamepaneel.

Al deze zichtbare elementen van je bedrijfsgebouw vormen het visitekaartje van jouw bedrijf. Op die manier blijf je een uitstekende indruk maken op bezoekers en klanten.

Hoe pakken wij gevelreiniging aan?

Nood aan een specialist in gevelreiniging?

Contacteer LW Cleaning voor een plaatsbezoek.

Voor gevelreiniging adviseren wij osmosereiniging. Hiervoor beschikken wij over een eigen installatie – gemonteerd in een bestelwagen – met een waterreservoir van 600 liter. Dit puur en gezuiverd water warmen we op tot 70°C, waardoor alle vuil van je gevels – zonder zeep – wordt losgeweekt.

Deze reinigingstechniek heeft talrijke voordelen. Zo zijn dankzij de telescopische borstels stellingen en ladders niet nodig, waardoor het reinigen van de gevels en ramen bijzonder snel verloopt. Probleemloos reinigen wij met deze techniek gevels tot 16 meter hoog. We bereiken daarbij probleemloos alle hoekjes en kantjes.

Wanneer de osmosetechniek niet mogelijk is, behoort ook het traditionele reinigen met spons en zeep steeds tot de mogelijkheden. Bij zwaar vervuilde gevels adviseren wij de combinatie van osmosereiniging met gespecialiseerde reinigingsproducten.

Onze sterktes voor industriële gevelreiniging?

Onze industriële gevelreinigers willen eer halen uit hun werk. Zaakvoerder Louis Wolfs hamert dagelijks op het belang van kwaliteit. Elke gevel verdient een schitterend uitzicht.

Daarnaast bieden wij een totaalservice. Naast het reinigen van de gevels kunnen wij in één beweging de ramen wassen (buiten en binnen) en de zonnepanelen op het dak reinigen.

Vele bedrijven sluiten met ons een lopende overeenkomst af voor industriële gevelreiniging. In die gevallen spreken we een vaste schoonmaakfrequentie af. Wij plannen de reinigingswerken automatisch in, zodat je je hierover niet meer hoeft te bekommeren.

Beeldmateriaal