Eindschoonmaak nieuwbouw en verbouwing

Een piekfijne oplevering is gegarandeerd

Eindschoonmaak nodig voor verbouwing of nieuwbouw?

Contacteer LW Cleaning voor een plaatsbezoek.

Een verbouwing of nieuwbouw is pas volledig afgerond na een grondige eindschoonmaak. Pas wanneer alles kraaknet is, kunnen de toekomstige bewoners verhuizen.

LW Cleaning is gespecialiseerd in de eindschoonmaak van woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen na nieuwbouw of verbouwingswerken. Wij leveren – conform de gemaakte afspraken -het gewenste eindresultaat op binnen de afgesproken deadline. Tal van projectontwikkelaars en bouwbedrijven uit Limburg en daarbuiten doen vast beroep op onze schoonmaakdiensten voor een piekfijne oplevering. Ook particulieren kunnen op ons rekenen na een verbouwing of nieuwbouw.

Wat zijn de mogelijkheden bij eindschoonmaak?

Jij als opdrachtgever bepaalt hoe ver onze schoonmaakdiensten gaan.

Moet het bedrijfsgebouw, appartement of de woning ontdaan worden van alle bouwafval én gewoon stofvrij gemaakt worden? Of moeten we nog een stap verder gaan?

Bij een volledige eindschoonmaak maken wij alles stofvrij en wassen wij grondig alle ramen binnen en buiten, ingebouwde meubels, vloeren,… tot en met de klink aan de buitenkant van de voordeur. Onze ervaren schoonmakers weten perfect hoe ze een vuile bouwwerf moeten omtoveren in een woonklare woning of appartement.

Wij beschouwen elke eindschoonmaak als maatwerk, waarbij we het verwachte eindresultaat vooraf grondig bespreken. Je krijgt voor elke eindschoonmaak dan ook een offerte op maat na een plaatsbezoek.

Beeldmateriaal